Rolls-Royce Cullinan i blinduar i Klassen kushton 833 mijë euro

Royce-Rolls Cullinan përfundimisht nuk është një SUV i përballueshëm, dhe ata që kërkojnë një version më të sigurt dhe më të shtrenjtë mund t’i drejtohen Klassen.

Më shumë se 830 mijë euro duhet të ndahen për Cullinanin e blinduar të Klassen, dhe fitohet shumë për ato para, veçanërisht kur bëhet fjalë për mbrojtjen dhe sigurinë e nivelit të lartë.

Klassen ofron nivelin e mbrojtjes CEN 1063 Level BR6 për Cullinan duke përfshirë një sistem unik palosës të integruar në të gjitha vulat e dyerve, ndërsa tavani dhe dyshemeja janë gjithashtu të përforcuara për t’i bërë ballë shpërthimit të njëkohshëm të dy granatave të dorës DM51, motor1.

VIDEO:

SUV luksoze gjithashtu mori xham të shumëfishtë antiplumb, dhe pjesa tjetër e mburojës balistike përfshin mbrojtje për baterinë dhe modulin e kontrollit elektronik, menteshat e përforcuara të dyerve dhe pika të tjera kritike strukturore, pezullim të përforcuar dhe një sistem që lejon automjetin të lëvizë edhe në rasti i shpimit të gomave.

Pjesa e brendshme përmban materiale ekskluzive me cilësi të lartë, dhe klientët kanë një përzgjedhje të madhe modifikimesh ndërsa pjesa e jashtme është kryesisht e vërtetë për modelin standard. Kjo është e rëndësishme në mënyrë që Cullinan të mos tërheqë vëmendjen e padëshiruar, por kjo është e vështirë të bëhet sepse është një SUV Rolls-Royce.

Ndryshe, Klassen po kërkon 833 mijë euro për Cullinanin e blinduar. /Telegrafi/

The post Rolls-Royce Cullinan i blinduar i Klassen kushton 833 mijë euro appeared first on Telegrafi.