Rritet numri i pacientëve që po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe spitale të përgjithshme

<!–

–>

36 pacientë me COVID-19 po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe spitale të përgjithshme.

Bazuar në raportet e datës 14 janar 2021 nga klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 36 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 25 të tjerë post-COVID-19.

VIDEO:

Me oksigjeno-terapi janë 25 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 13 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 21 pacientë post-COVID

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 7 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë.