Ryva vishet me komplete, do ta “shkrijë” burrin sonte

Ryva duket bombë në këto komplete.

Ryva Kajtazi është një ndër femrat që gjithmonë dallohet me stilin që ka.

VIDEO:

Këngëtarja shumicën e kohës është pjesë e lajmeve rozë, për pozat e veçanta që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, me komplete ngjyrë të theksuar dhe model të veçantë ajo duket madhështore.

Mos të harrojmë, Ryva mbetet e dalluar edhe në skenën muzikore me këngët që publikon.