Sabriu dhe Sinani dalin me bashkëshortet, vëmendjen e marrin zonjat

Sabriu dhe Sinani ndajnë imazhin më të mirë me bashkëshortet.

Sabriu dhe Sinani janë ndër këngëtarët më të dalluar në mediat rozë.

VIDEO:

Me zërin unik që kanë, gjithmonë kanë qenë emra të njohur në skenën muzikore, shkruan Kosovarja.

Shpeshherë nga përditshmëria ndajnë momente të shumta bashkë me familjarët e tyre.

Në imazhin që shihet këtë herë, janë bashkë me bashkëshortet duke kaluar kohë të çmuar dy çiftet së bashku në një ambient të bukur.