Senet e mira kanihere shihen veç prej qielli! Blej Dron me vetëm 299.50 EURO!

VËMENDJE: Telegrafi Deals për Black Friday i mbështet partnerët e vet me promovimin e ofertave që kanë zbritje të jashtëzakonshme dhe janë në interes të lexuesve tanë!

Me tërë këtë kaos në trafik e infrastrukturë të rrënuar, nuk do shumë mendim që disa gjëra të mira në Kosovë mund të shihen veç prej qielli.

E nëse dëshironi që bukuritë e qytetit, fshatit, shtetit e kudo tjetër t’i shihni nga perspektiva e shqiponjës, atëherë ne kemi zgjidhjen ideale për ju!

VIDEO:

Në kuadër të Black Friday, partneri jonë Gjirafa50 po sjell me super zbritje dronin e shumëkërkuar DJI Mavic Mini, i cili vjen me 166 euro zbritje!

Këtë dron tani ju mund ta blini me çmim ekskluziv prej 299.50 eurove dhe të paguani deri në 12 këste!

Oferta është e limituar dhe vetëm për Black Friday, andaj nxitoni dhe blijeni!

The post Senet e mira kanihere shihen veç prej qielli! Blej Dron me vetëm 299.50 EURO! appeared first on Telegrafi.