Serbi nxjerr shtëpinë në shitje vetëm për shqiptarë, i zhgënjyer me Komunën e Ranillugut

Shitja e shtëpisë

Një serb nga Komuna e Ranillugut ka nxjerr shtëpinë në shitje.

VIDEO:

E kjo për shkak të zhgënjimit nga udhëheqësia dhe qeverisja e Komunës së Ranillugut.

Por, oferta për shitjen e shtëpisë nuk vlen për të gjithë.

Serbi në njoftimin për shitje ka shkruar se oferta vlen vetëm për shqiptarët

Por, oferta për shitjen e shtëpisë nuk vlen për të gjithë.

Serbi në njoftimin për shitje ka shkruar se oferta vlen vetëm për shqiptarët

[embedded content]