Shiheni se si vetura shkel një këmbësor midis zebrave në Prishtinë VIDEO

Pakujdesia

Aksidentet s’kanë të ndalur në Kosovë, sidomos në këto ditë kur rrugët janë të rrëshqitshme.

VIDEO:

E një aksident tjetër është kapur nga kamerat, ku këmbësori goditet nga vetura.

Siç shihet nga pamjet, shoferja nuk e sheh këmbësorin dhe e godet në zebra.

Sipas pamjeve, këmbësori shpëton mirë dhe ngritet, duke u ndihmuar edhe nga shoferja që doli nga vetura.

Duhet theksuar se Policia ka nisur një aksion për të rritur sigurinë në rrugë, duke dënuar me të madhe.