Shkarkohet kryetari i degës së PDK-së në Istog

Lulzim Shoshi

Lulzim Shoshi është shkarkuar nga pozita e kryetarit të degës së PDK-së në Istog. Të shkarkuar poashtu janë edhe një pjesë e kryesisë.

VIDEO:

E pozita e të parit të PDK-së në Istog tashmë ka mbetur në duar të Këshillit të partisë.

Siç mësohet Shoshi është shkarkuar si pasojë e rezultatit të dobët në zgjedhjet e 14 shkurtit si dhe perfomancës së ulët si kryetar dege në Istog i kësaj partiak.

Ende nuk dihet kur se kush do të emërohet në krye të kësaj pozitite.