Shkenda Dubova bën atë që di më së miri, heq jelekët mbi shtrat FOTOT

Këngëtarja

Këngëtarja dhe bizneswoman, Shkenda Dubova ka postuar një set tepër të nxehtë të fotografive sonte

VIDEO:

Shkenda, e cila kohëve të fundit është thënë se do të largohet nga muzika për t’ju përkushtuar biznesit, ka treguar edhe njëherë asetet e saj.

Ajo ka treguar asetet e saj në një fustan të kuq derisa nuk ka të veshur as jelek.

E tëra që ajo ka shkruar është një status me ca gota për festë, një lule dhe një zemër.