Shkurte Fejza duket si nuse me fustanin e kuq

Fustani i kuq Shkurten e bën të duket si nuse.

Shkurte Fejza mbetët një këngëtare e njohur tek publiku.

VIDEO:

Si me zërin ashtu edhe dukjen ajo dallohet me pozat që publikon, duke tërhequr gjithmonë vëmendje tek ndjekësit, shkruan Kosovarja.

Në këtë imazh të fundit, derisa paraqitet me fustan të kuq dhe tejet të bukur këngëtarja barazohet me nuse.

Edhe pse në moshë, ajo mbetët unike dhe shembull për të gjitha femrat.