Shoferi i trafikut urban në Prishtinë zë me dyer një udhëtare, dhe më pas e ofendon atë

Prishtinë

Një rast i çuditshëm ka ndodhur sot në mesditë ne Prishtinë.

VIDEO:

Siç shkruan qytetarja M.N në një nga grupet e ndihmës në Facebook, thotë se është dëshmitare e një ngjarje jo të këndshme, ku shoferi me pakujdesi zë me dyer një grua të moshuar dhe më pas iu kthehet me të bërtitura, përcjellë Ballkani.info.

Gjithnjë sipas M.N(Emër i njohur për redaksinë) shoferi i tha zonjës: “hajt hajt dil se su bo nomi, sen s’t’gjon dyr jon”.

Ky është shkrimi i saj: