Shpend Ahmeti ia lë fajin fushatës për rritjen e rasteve me koronavirus

Kryetari i Prishtinës

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka reaguar pas rritjes së rasteve me koronavirus.

VIDEO:

Ai ka publikuar një postim ku ka shkruar “Fushata” .

Me këtë fjalë, ai ia ka lënë fajin fushatës zgjedhore dhe partive politike për rritjen e rasteve me koronavirus.

Në 24 orët e fundit rezultuan 398 raste të reja me koronavirus.