Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, këto janë pasojat katastrofike pas përmbytjeve në Gjermani

Gjermani

Përmbytjet që ndodhën në Gjermani më 15 korrik, morën jetën e më shumë se 160 njerëzve.

VIDEO:

Ndërkohë që situata është qetësuar sadopak, shihen pasojat katastrofike që kanë ngelur pas përmbytjeve.

Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat

Në fotot e publikuara nga BBC, shihet se shumë shtëpi, rrugë janë shkatërruar, ndërkohë që janë shembur edhe ura.

Përmbytjet kanë përfshirë edhe Belgjikën, Austrinë por edhe kontinentin aziatik, kryesisht Kinën.Reklamë

Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat
Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat
Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat