Shumë lirë, shumë bukur – për Black Friday Depilimi Permanent me zbritje në Face & Body Care

Dita e zbritjeve të mëdha të vitit është Black Friday dhe e premtja e fundit e nëntorit është koha e duhur që ju të ndjeheni dhe dukeni bukur në prag të festave të fundvitit.

Në Face & Body Care ju do të gjeni trajtimin e përsorur për ju dhe atë me zbritje për Black Friday.

Pikërisht këtë të premte më 26 nëntor Depilimi Permanent në Face & Body Care vjen me ZBRITJE në kuadër të Black Friday.

VIDEO:

Depilimi Permanent në Face & Body Care bëhet me laser pa dhimbje, sipas teknologjisë së fundit.

Disa arsye pse duhet të bëni Depilim Permaent:

– Depilim me laser pa dhimbje
– Zbritje për Black Friday në Face & Body Care
– Efekte më të mira në lëkurë jo të nxirë nga dielli
– Ideale për stinën e dimrit, përgatitje për verë

Nuk keni asnjë arsye që të prisni – por shumë arsye që të përjetoni kujdesin dhe kënaqësinë e tretmanit në Face & Body Care, e cila është qendra ideale estetike për ju.

Rezervimet për Black Friday me zbritje: +383 49 226 006 dhe Facebook apo Instagram.

Lokacioni i Face & Body Care është në rrugën “Mark Dizdari” afër shkollës “Hasan Prishtina”.

The post Shumë lirë, shumë bukur – për Black Friday Depilimi Permanent me zbritje në Face & Body Care appeared first on Telegrafi.