Shyhretja një nënë e lumtur krah djalit të vogël dhe Engjit

Familja e tyre është përfolur gjithmonë nëpër media.

Shyhrejta në të shumtën e kohës shihet me Engjin, pasi që të dya kanë profesionin e njejtë.

VIDEO:

Sigurisht, pak kohë të lirë që ka ajo e ndan edhe me personat e tjerë të familjes, duke shprehur lumturinë e madhe që ka me ta.

Në një imazh të fundit, ajo ka publikuar një selfie pranë Engjit dhe djalit të vogël Lumit.

Vet buzëqeshja e këngëtares tregon lumturinë që ka pranë tyre.