Stafi i spitalit nuk fliste mirë anglisht, kështu që ata vizatuan udhëzime për pacientin para operacionit – bëhen virale në internet

Një student amerikan ishte për një vizitë në Kinë kur u sëmur dhe përfundoi në spital.

Atje, ata vendosën të kryenin operacionin në mëngjes dhe mori udhëzime se si të sillej deri atëherë në këtë shënim!

VIDEO:

Infermierët shkruan se ai nuk merr ushqim ose lëngje pas orës 22, dhe se ai shkon nën thikë në 8 të mëngjesit.

Kjo është një procedurë normale dhe nuk ka asgjë të diskutueshme. Sidoqoftë, kur të shihni se si e vizatuan, do të kuptoni pse mesazhi u bë hit!

Djali, natyrisht, postoi mesazhin në rrjetet sociale dhe bëri mijëra të qeshin! /Telegrafi/

The post Stafi i spitalit nuk fliste mirë anglisht, kështu që ata vizatuan udhëzime për pacientin para operacionit – bëhen virale në internet appeared first on Telegrafi.