Super rrobalarësja e brendit të fuqishëm botëror Samsung vjen me çmim 359.10 EURO!

Black Friday njihet si eventi më i madh i zbritjeve, ku një pjesë e madhe e njerëzve përfitojnë nga kjo ditë për t’i blerë produktet e tyre të preferuara me çmimin më të lirë gjatë vitit.

Në rast se keni qenë duke kërkuar rrobalarëse tejet kualitative dhe me çmim të volitshëm, si asnjëherë më parë e keni mundësinë të blini rrobalarësen e brendit të fuqishëm botëror Samsung!

Telegrafi Deals sjell rrobalarësen Samsung me zbritje ekskluzive prej 399.00 në 359.10 EURO duke shkruar kuponin Telegrafi10.

VIDEO:

Në foto: Aplikimi i kuponit Telegrafi10 për të përfituar zbritje në rrobalarësen Samsung

Çfarë ofron kjo rrobalarëse?

Rrobalarësja Samsung ofron teknologji të larjes së shpejtë, e cila ju mundëson t’i lani në afat rekord dhe me efikasitet rrobat e ndotura.

Kjo rrobalarëse gjithashtu i ka gjithsej 14 programe të ndryshme për ta optimizuar performancën e larjes dhe kujdesit për rrobat.

Ka ekran të gjerë LED dhe është jashtëzakonisht i pastër dhe i lehtë për t’u lexuar.

Mos hezitoni dhe përfitoni nga zbritja e limituar duke e blerë sa më shpejt me kodin Telegrafi10 për vetëm 359.10 EURO!

The post Super rrobalarësja e brendit të fuqishëm botëror Samsung vjen me çmim 359.10 EURO! appeared first on Telegrafi.