Të gjithë po qeshin me veprimin e këtyre njerëzve

I gjithë interneti qesh me këta “gjeni”.

Ekziston një vijë e hollë midis këmbënguljes dhe kokëfortësisë.

VIDEO:

Një shembull i vërtetë i kësaj janë këta gjeni që vendosën të vendosnin një pjesë të madhe mobilieve në një bagazh jo aq të gjerë.

Mund të supozojmë vetëm se si përfundoi ky veprim. /Telegrafi/

 

The post Të gjithë po qeshin me veprimin e këtyre njerëzve appeared first on Telegrafi.