Thyejnë rregullat, Zv/kryeministrja e ministri i qeverisë Kurti pinë kafe brenda lokalit

<!–

–>

VIDEO:

Qeveria javë më parë mori masa të reja anti-covid,ku qytetarët nuk lejohen të hynë në kafiteri në ambient brenda.

Zëvendëskryeministrja Emilja Rexhepi dhe ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka, janë fotografuar teksa pinë kafe brenda një ambient të mbyllur, shkruan lajmi.net.

Kujtojmë se kjo përbën thyerje të masave kundër COVID-19, pasi që në bazë të masave në fuqi, gastronomia lejohet të funksionojë vetëm në ambiente të jashtme.

Madje, edhe në këto kohë të ftofhta, lokalet nuk janë lejuar të punojnë në tavolinat që janë brenda.