Thyhet me çekiç një pllakë kushtuar kriminelit Ratko Mlladiq në Bosnjë

video

Fundjavën e kaluar në Sarajevë, një pllakë kushtuar kriminelit serb të luftës, Ratko Mlladiq u thye.

VIDEO:

Është publikuar një incizim i ngjarjes.

Në video shihet një burrë që i afrohet pllakës kushtuar Mlladiqit, duke mbajtur një çekiç në duar, me të cilin fillon ta thyejë atë.

Ai është filmuar nga automjeti nga një burrë tjetër.

Të dy, pas ngjarjes u dorëzuan në polici, ku u morën në pyetje dhe u liruan.

[embedded content][embedded content]