TVALB ofron 50% zbritje për Black Friday plus 1 muaj abonim FALAS

Platforma televizive e të gjithë shqiptarëve në Amerikë dhe Kanada – TVALB, për Black Friday ofron 50% zbritje +1 muaj abonim falas për të gjithë ata që abonohen për 1 vit.

Kjo ofertë vlen nga data 26 nëntor deri më datën 28 nëntor oferta për Smart TV nga $249.53 në vetëm $149!

VIDEO:

Oferta për BOX(dekoder) nga $289.53 në vetëm $189, me këtë ofertë ju keni qasje në 3 pajisje në të njëjtën kohë po ashtu kjo pako përfshin kanalet e Tring dhe ArtMotion, të gjitha televizionet lokale të Kosovës dhe Shqipërisë, si dhe qindra kanale të tjera nga bota.

Këto oferta janë të limituara, andaj mos e humbisni mundësinë.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.tvalb.com apo thërrisni në numrin +1 (877) 448-8252

The post TVALB ofron 50% zbritje për Black Friday plus 1 muaj abonim FALAS appeared first on Telegrafi.