Ushtari i UÇK-së i cili ka kryer mbi 70 aksione në Drenicë thotë së familja Jashari është tradhëtuar

Veterani i luftës

Veterani i luftës, Hasan Began Haliti i cili ka kryer mbi 70 aksione kundër forcave serbe gjatë luftës së fundit, ka dalë në përkrahje të kryetarit në detyrë të Skënderajt Bekim Jashari.

VIDEO:

Halitii pasi flet për kontributin dhe sakrificën e kësaj familje, permend tradhëtinë që kësaj familje, sipas tij, i është bërë gjatë luftës.

Ai shprehet i zhgënjyer pë rata që kanë përfituar poste të larta në krahë të dëshmorëve e veteranëve të luftës.

Postimi i plotë:

Respekt për Familjen Jashari janë një familje legjendare të cilët kontribuan shumë për lirinë e Kosovës po ashtu edhe unë jam një kontribues i atdheut atëherë dëshmohet që jeni tradhtuar edhe tash jam përkrahës i juaj tërë jetën jo prifiter si disa të tjerë në krahë të familjes Jashari po ashtu edhe unë jam i tradhtuar me dhjetra herë nga krahu i luftës ku i kam kryer 70 aksione kundër forcave serbe gjatë luftës prandaj jam i zhgënjyer për ata që tani janë në poste të larta dhe që kanë përfituar në krahë të gjakut të derdhur të dëshmorëve ivalidëve dhe veteranëve të vertetë.