Vazhdon super oferta për blerje të pllakave dhe sanitarisë me 12 këste në Lutian Home

Në fillim të muajit shkurt, kompania Lutian Home kishte prezantuar super ofertën për të gjithë konsumatorët e vet të cilët duan të blejnë pllaka dhe sanitari.

Duke marrë parasysh pandeminë dhe dëmet ekonomike që ka shkaktuar, Lutian Home ka vendosur që të gjithë klientëve të vet t’u mundësojë që pllakat dhe sanitarinë t’i marrin përmes ofertës me 12 këste, pa pasur nevojë të shkoni në bankë por vetëm përmes marrëveshjes me kompaninë.

VIDEO:

Kjo është një prej ofertave më të leverdishme për të gjithë ata të cilët duan ta rinovojnë shtëpinë me trendet më moderne të pllakave dhe sanitarisë.

Për më shumë informacione, kontaktoni Lutian Home në:

Facebook: Lutian Home

Nr. Tel: +383 46 123 900

Ueb sajt: www.lutianhome.com

The post Vazhdon super oferta për blerje të pllakave dhe sanitarisë me 12 këste në Lutian Home appeared first on Telegrafi.