Vëllau i Nezir Mehmetajt: Shteti nuk ka qenë serioz dhe këmbëngulës sa duhet për lirimin e tij

Valon Mehmetaj

Nezir Mehmetaj, ka tashmë 1 vit e gjysmë që po mbahet në një burg të Serbisë, për ghjoja  krime lufte kundër civilëve në fshatin Rudicë të Klinës.

VIDEO:

Ai u arrestua në janar të vitit 2020 nga autoritetet serbe në vendkalimin kufitar midis Serbisë dhe Kosovës në Merdare. Që atëherë, ai po qëndron në paraburgim.

Ndërsa tani vëllau i tij Valon Mehmetaj, përmes një statusi në Facebook, ka shkruar se ka shpresa të mëdha që vëllau i tij do të lirohet nga akuzat e ngritura ndaj tij, por se ka akuzuar shtetin e Kosovës se përkundër premtimeve të dhëna, nuk kanë bërë sa duhet për lirimin e tij.

Postimi i plotë i tij: