Vendet që do të mbesin pa rrymë nesër

Kosova

Disa zona të Gjakovës, Prishtinës, Prizrenit dhe Ferizajt do të mbesin pa rrymë.

Kështu ka bërë të ditur KEDS përmes një njoftimi.

Ndërprerjet vijnë për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

13.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Biastrazhini (kodi: 81000005) nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmullë, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Montim- demontimi i shtyllës 12/1000 në degëzimin Damjan afër degëzimit për Marosh.

13.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

VIDEO:

1.

Nga NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Autoremonti (kodi: 10010001004) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: Autoremonti si dhe një pjese e banesave te rrethi në Dardani.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS TMK (kodi: 10010001006) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: TMK-ja, pjesë e rr. Rexhep Krasniqi,

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

1.

Nga NS 35/10kV Prizreni IV do të ndërprehet:

LP 10kV Bajram Curri (kodi: 30033008 ) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: rrugët: 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), dhe 8 William Walker (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 110/35/10kV Therandë do të ndërprehet:

LP 10kV – stabiliment Solidi prej orës 09:00 deri 12:00

1. NS 10/04kV Graniti me kod: 32000025002

2. NS 10/04kV Intertrans-Therande me kod: 32000025003

3. NS 10/04kV Seti-comerc me kod: 32000025004

4. NS 10/04kV RGB-Grup metal me kod: 32000025005

5. NS 10/04kV NNT “I. Seferi”shpk me kod: 32000025006

6. NS 10/04kV NTP Loni-Ahmet Balaj me kod: 32000025007

7. NS 10/04kV NTP “Shala Gas”-Shiroke me kod: 32000025008

8. NS 10/04kV NTP Kolgeci me kod: 32000025009

9. NS 10/04kV Adrian Ismet Hoxha me kod: 32000025010

10. NS 10/04kV Petroleum coke Kosova shpk me kod: 32000025011

11. NS 10/04kV me kod: 32000025012

12. NS 10/04kV N.T.” SPAHIA-PETROL me kod: 32000025013

13. NS 10/04kV ARADISA NATURSTEINE GMBH me kod: 32000025014

14. NS 10/04kV FRUTEX SH.P.K me kod: 32000025015

15. NS 10/04kV BASHKIM F. KUÇI B.Ime kod: 32000025016

16. NS 10/04kV ISEFERI me kod: 32000025017

17. NS 10/04kV N.P.T. SIMBOL me kod: 32000025018

Vendet: Konsumatorë komercialë në Zonën Industriale.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Seqishtë 1 (kodi: 42000002017) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Seqishtë – shtëpitë nën terminalin doganor në Hanin e Elezit.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës matëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Seqishtë 2 – lagjja Kuka (kodi: 42000002019) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Seqishtë – shtëpitë nën terminalin doganore në Hanin e Elezit.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës matëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga NS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Guri i Bekuar Muhamet Kalisi (kodi: 42000002041) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Konsumatorët komercialë, gurëthyesi më poshtë se lagjet në fshatin Seqishtë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës matëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

4.

Nga NS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Krivenik – lagjja Thaqët (kodi: 42000002020) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Fshati Krivenik.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës matëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.