Versioni i policisë për arrestimin e qytetarit në Klinë, që nuk vendosi maskën

Fadil Gashi

Një qytetar është arrestuar sot në mes të qytetit të Klinës. I njëjti u raportua se u arrestua për shkak të mos bartjes së maskës.

VIDEO:

Rastin e kanë konfirmuar edhe nga Policia e Kosovës.

Zëdhënësi i PK’së për rajonin e Pejës, Fadil Gashi ka thënë për Express, se rasti ka ndodhur në orët e paradites dhe se i njëjti është arrestuar pasi nuk ka respektuar urdhrat e Policisë së Kosovës.

“Në orët e paradites është arrestuar një person për mosrespektimin e urdhrave të ligjshëm të personit zyrtar. Ai është  intervistuar. Është kompletuar lënda dhe rasti shkon në procedurë të shkurt në Gjykatë, në Divizionin për Kundërvajtje”, ka thënë ai.