Vjosa Osmani pasi kaloi vikendin në Shqipëri, me eskortë po kthehet në Kosovë

Presidentja e Kosovës

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani zgjodhi që vikendin ta kalojë në Shqipëri.

VIDEO:

Ndërsa pak më parë Osmani është nisur drejt Kosovës, pas qëndrimit prej dy ditësh në Shqipëri bashkë me familjen.

Osmani është nisur drejt Kosovës me eskortë dhe bashkë me pjesëtarët e Mbrojtjes së Afërt të cilët përkujdesen për të, raporton lajmi.net.

Gjatë ditës së djeshme mediat raportuan për qëndrimin e Osmanit në Shqipëri, në një nga restorantet e njohura atje.