VV’ja u ankua për rezultatin në Prizren, ky është vendimi i PZAP-it për ankesën

vendimi i PZAP-it

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka refuzuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje, me të cilën ka kërkuar që në disa vendvotime në fshatin Hoqë e Qytetit në Prizren, të anulohet rezultati i publikuar dhe të urdhërohet KQZ-ja të organizojë rivotim.

VIDEO:

Në vendimin e PZAP-së të siguruar nga Express, bëhet e ditur se ankesa është refuzuar si e pabazuar.

Ky është vendimi i plotë i PZAP-së: