Zanfina në mënyrë interesante i mban syzet

Zanfina Ismaili i mban syzet në mënyrë interesante.

Zanfina Ismaili është një emër i njohur në mediat rozë.

VIDEO:

Pasi që është tejet aktive në rrjete sociale, ajo në shumë raste kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Këngëtarja në fjalë në shumë aspekte e dëshmon që ka një stil të dalluar, duke shkëlqyer shumicën e kohës.

Në selfien e fundit, ajo duket bukur dhe shihet që syzet i ka vendosur në një formë interesante.