Zvicra e rrit numrin e shteteve që i detyron karantinën, s’është lajm i mirë për shqiptarët!

COVID-19

Zvicra ka azhurnuar listën e saj të karantinës. Tetë shtete të reje janë bërë pjesë e kësaj liste. Në mesin e tyre është edhe Shqipëria.

VIDEO:

Bashkë me Shqipërinë, karantinën nga sot e kanë të detyrueshme edhe Serbia, Kolumbia, Bahreini, Seychelle, Shën Lucia, Shën Vincenti, Grenadindet dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë. Pas hyrjes në vend, ata duhet të hyjnë në një karantinë 10-ditore. Mund të anulohet nga dita e shtatë nëse ka një test negativ.