Zymrie Dakaj nga Caraviku i Klinës vuan nga leukemia akute, familjarët kërkojnë ndihmë për shërimin e saj

Zymrie Dakaj nga Caraviku i Klinës, është diagnostikuar me Leukemi Akute dhe shërimi i saj është i pamundur në Kosovë.

Ajo tashmë është dërguar në Turqi për shërim por shuma e kërkuar nga spitali atje prej 200 mijë eurove është e pa përballueshme për familjen.

VIDEO:

Andaj kërkohet ndihma e secilit që ka mundësi të kontribuojë me 1 euro nëpërmjet një sms në Vala.

Ndihma juaj do të thotë shumë për Zymrien dhe familjen e saj.

The post Zymrie Dakaj nga Caraviku i Klinës vuan nga leukemia akute, familjarët kërkojnë ndihmë për shërimin e saj appeared first on Telegrafi.