January 21, 2021

Zyrtare: Ndryshon orari i lëvizjes

Në konferencën e mbajtur për media, ministri i shëndetësisë Arben Vitia dha një lajm të mirë sa i përket orarit të lëvizjes së qytetarëve. Nga e enjtja të gjithë qytetarët mund të lëvizin lirshëm nga ora 5:00 e mëngjesit deri në ora 21:00 në mbrëmje, por gjithmonë pa u anashkaluar masat mbrojtëse – distanca 2 metra, maskat dhe dorëzat.

VIDEO:

Pëlqejeni faqen tonë në Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *